Frizerie pentru bărbați și copii/băieți

Ne mândrim cu un spațiu unic de relaxare și îngrijire pentru bărbați. Situat pe Galeria Comerciala IRIS, din incinta Auchan TITAN, Barber Kiosk e destinația ideală pentru tuns, aranjat sau îngrijire a bărbii.

Ești așteptat la Barber Kiosk cu, sau fără programare.

PROGRAMEAZĂ-TE ONLINE!
Conceptul Barber Kiosk

Barber Kiosk este conceptul de frizerie potrivit pentru bărbații mereu ocupați, sau care sunt pe fugă și au nevoie rapid de servicii la cel mai bun raport calitate-preț. La Barber Kiosk îi așteptăm atât pe clienții care fac o programare, cât și pe cei care se hotărăsc în ultimul moment că au nevoie de serviciile noastre. Pachetele pe care le oferim conțin toate facilitățile de care are nevoie un bărbat, atunci când vrea să se tundă, sau să își aranjeze barba.

Folosim doar produse de calitate, iar în kioskul nostru ne propunem să aducem cea mai variată gamă de cosmetice și produse de îngrijire pentru bărbați.

Noutăți & Tips

Pandemia transformă frizeria! Frizeria Barber Kiosk s-a deschis în AFI Cotroceni, cel mai mare Mall din România

Cel mai nou concept de frizerie ajunge si in tara noastra, inspirat de vremurile moderne in care traim. Prima frizerie de tip "open-space" din tara s-a deschis in AFI Cotroceni, cel mai mare mall din…

Citește mai mult