Alexandru Constantin lansează Barber Kiosk, conceptul care vrea sa ia locul frizeriilor clasice

Pandemia schimba frizeria! Asta sustine fondatorul celui mai nou concept de frizerie din Romania. Conceptul Barber Kiosk, sub forma unui salon de tip „open-space” si care vrea sa ia locul frizeriilor clasice, s-a deschis in AFI Cotroceni.

Pe cat de modern, pe atat de eficient si unic, Barber Kiosk – AFI Cotroceni este inspirat din nevoile actuale ale clientilor, sustine vedeta de televiziune, care spera ca romanii sa fie receptivi la noua moda.

„In vremuri in care spatiile cat mai deschise sunt considerate mai sigure, Barber Kiosk-ul vine ca un raspuns firesc pentru cel putin o problema a zilelor noastre” – sustine Alexandru Constantin care, pe langa antreprenoriat, activeaza in televiziune de peste 13 ani.

Conceptul de frizerie este adaptat spatiilor comerciale mari, de tip Mall, si se adreseaza, in special, barbatilor mereu ocupați, sau care sunt pe fugă și au nevoie rapid de servicii de tuns parul, barba sau tratamente de ingrijire.

„Ca o alta noutate, dincolo de design, este pentru prima data cand clientii pot alege serviciile de frizerie de tipul „cut and go” Ii asteptam, cu drag, pe toti barbatii care vor sa traiasca o experienta moderna, intr-un spatiu amenajat in stil industrial, la care am lucrat foarte mult ca sa se ridice la cele mai inalte standarde. Am adunat si o echipa de frizeri profesionisti si promitem servicii de cea mai buna calitate”, mai spune Alexandru Constantin.

Din echipa de conducere a brandului face parte si Alin Calbau, actor si antreprenor. Dupa 5 ani petrecuti in afara tarii, el considera ca si romanii ar trebui rasfatati cu servicii ca in strainatate.

„Am petrecut multi ani atat in America, cat si in Italia. Acolo, sintagma ‘Clientul nostru, stapanul nostru’ e Sfanta! Ne dorim sa oferim servicii bune, intr-o locatie inedita. Cu siguranta barbatii care vor trece pragul frizeriei noastre vor trai o experienta unica.” spune Alin Calbau, co-fondator Barber Kiosk.

Fondatorii frizeriei anunta deschiderea unor noi locatii anul viitor.

Barber Kiosk - AFI Cotroceni

Bulevardul General Vasile Milea 4, București